بعد از اعلام آمادگی محمود احمدی نژاد برای مناظره با کاندیدا ها ریاست جمهوری، رئیس کمیته برنامه ریزی ستاد کروبی نیز از احتمال استقبال کروبی از برگزاری مناظره انتخاباتی خبر داد.
محمد علی نجفی درباره آمادگی کروبی برای مناظره به ایسنا گفت: «من مسوول تبلیغات ستاد ایشان نیستم اما فکر میکنم ایشان استقبال می کنند؛ چون نشان دادهاند در عمل به هر سوالی پاسخ و به هر حملهای جواب میدهند و آمادگی مناظره دارند».
وی برگزاری مناظره بین کاندیداها و نمایندگانشان را موجب ایجاد هیجان انتخاباتی و در عین حال بالابردن آگاهیهای مردم دانست.
عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران افزود: «البته قطعا مردم باید توجه داشته باشند که هر کس که بهتر حرف میزند الزاما برای اداره کشور بهترین نیست. مردم باید صحبتها را به صورت عمیقی بسنجند، تحلیل و سپس انتخاب کنند».
نجفی ادامه داد: «همواره در کشور ما بین کاندیداهای اصلی انتخابات مناظره کم برگزار میشود و مناظره بین اعضای ستادها بوده است. من شخصا از مناظره خود کاندیداها دفاع میکنم تا در صدا و سیما حضور پیدا کنند و در یک فضای آرام و منطقی حرف های اصلی و انتقاداتشان را مطرح کنند».
منبع:ایسنا
حرکت های وبلاگی- جنبش وبلاگی میرحسین موسوی پیش از انتخابات ریاست جمهوری، در رسانههای گروهی خارجی نیز بازتاب داشت.
به گزارش «وبلاگ نیوز» و به نقل از قلم، سایت “ای تی وی” با انتشار گزارشی با عنوان “جنبش هزار وبلاگنویس برای پشتیبانی از موسوی” به این نکته اشاره کرده است که: ما میتوانیم حامیان اینترنتی میرحسین موسوی را به چند گروه متفاوت تقسیم کنیم: اصولگرایان، وبلاگنویسان غیرسیاسی، هواداران بدون مرز و هواداران منطقه ای و هواخواهان پیشین خاتمی که همان اصلاحطلبان هستند.
امروز آقای میرحسین موسوی اومده بودند دانشگاه ما یعنی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز تو شهرک قدس . خواستم از حاشیه امروز و حال هوای اونجا براتون بنویسم!
پیش از حضور موسوی از ساعت 10 صبح درهای سالن بسکتبال این دانشگاه باز شد و دانشجویان به سالن وارد شدند.
**پسران و دختران بسیاری با روسری، شال و بازوبند سبز دیده می شدند.
**برخی از دانشجویان حامی موسوی از پلاکاردهایی که مزین به نام ائمه(ع)بود برای نشستن استفاده کرده بودند.
**روی پرچم های سبزی که در دست شرکت کنندگان بود، اسامی متبرک مانند "یا محمد(ص)"، "یا زهرا(س)"و "یا ابولفضل (ع)" دیده می شد که بر روی دیگر این پرچم های کوچک شعارهایی با عبارت "انسانم آرزوست" و " یاد یار مهربان آمد همی" نقش بسته بود.
**در ابتدای این مراسم کلیپ هایی در خصوص سخنرانی های موسوی و خاتمی، مسیر استقلال کشور از زمان انقلاب مشروطیت تا کنون که چندین بار در مراسم های مختلف نشان داده شده، پخش شد.
**در زمان پخش سرودهای "ای ایران"، "یار دبستانی" و سرود جمهوری اسلامی همه ایستاده این اشعار را هم خوانی می کردند.
**در ابتدای این مراسم در محل ورودی سالن ویژه نامه های "حیات نو"، "اندیشه نو" و "اتحاد" توزیع می شد که در محل برگزاری بسیاری از این ویژه نامه ها بصورت موشک های کاغذی در آمده و به هر سو پرتاب می شد.
**بر روی پوسترهایی که در آن موسوی و خاتمی نشان داده می شد، نوشته شده بود: "آمده ایم برای پیروزی".
**دو نفر از شرکت کنندگان در این مراسم که بازوبندهای سبز رنگ بسته بودند، با پرچم جمهوری اسلامی در سالن دور افتخار زدند.
**"درود بر خاتمی، سلام بر موسوی"، "موسوی موسوی حمایتت می کنیم" از شعارهای این مراسم بود.
**در ساعت 11 ظهر با حضور میر حسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد با سالن ورزشی مراسم با تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی آغاز شد.
**بعد سرود جمهوری اسلامی چندین بار موسوی و همسرش با بلند شدن از صندلی به ابراز احساسات جمعیت پاسخ دادند.
**موسوی و تنی چند از مشاورانش از جمله تاجیک در مکانی بالاتر از جمعیت نشسته بودند و در پشت سر آنها مسئولین دانشگاه آزاد تهران مرکز دیده می شدند.
**زمانی که مجری برای خیر مقدم به موسوی و رهنورد پشت تریبون قرار گفت، موسوی ایستاده برای همسرش دست زد.
**پیش از سخنرانی موسوی، دبیر کل جبهه دانشجویان ایران، نماینده ای از دانشجویان، عضو سازمان اسلامی دانشجویان ایران، عضو مرکزی شورای دانشجویان ایران و نماینده تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد سخنرانی کردند.
**عفت هاشمی که به نمایندگی از سازمان اسلامی دانشجویان سخنرانی می کرد در بخشی از صحبت های خود گفت: به ما می گویند اگر رییس جمهور عوض شود، هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد، چه فرقی می کند احمدی نژاد باشد یا موسوی، آقای موسوی رییس جمهور آینده، دانشجویان ناامیدند.
**بعد سخنرانی این افراد موسوی پشت تریبون رفت و خطاب به جمع گفت: من برای اولین بار است که در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد حضور پیدا کردم.
**در پایان این مراسم "زهرا رهنورد" در جایگاه قرار گرفت و طی سخنان کوتاهی گفت: من به شدت به برابری حقوق زن و مرد اعتقاد دارم و " بعد از پیروزی در انتخابات" این سخنان خود را پیگیری خواهم کرد.
**در هنگام سخنرانی رهنورد، دختران با شعارهای "آزادی آزادی حق زن ایرانی" و "شعار ماست برابری" وی را مورد تشویق قرار دادند.
مقایسه سابقه احمدی نژاد و موسوی به سبک حامیان میرحسین
سید "کاظم اکرمی"، در ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی در همدان افزود:میرحسین موسوی با فکر اصلاحطلبی بهمیدان آمده و امتحان مدیریتی خود را با موفقیت پشتسر گذاشته است.
وی تصریح کرد: یک رئیس جمهور مقتدر باید با تمام توان و با قدرت قانونی که دارد تمام امور را آنگونه که ملت می خواهد اصلاح کند.
وی اظهار داشت:رئیس جمهور یک کشور همانند خاتمی باید با قدرت عمل کند و کلیشه نباشد.
وی با اشاره به اینکه همه کشورها نیاز به رفرم و اصلاح دارند، افزود: اگر چه ممکن است من و امثال من به برخی از کارهای اصلاحات نقد داشته باشیم ولی نباید در تحلیل مسائل جزئینگر بود چرا که نمیتوان با تکیه بر چند مقاله اشتباهی که در دوره اصلاحات نگاشته شده اصلاحات را به کل نادیده گرفت.
اکرمی یکی از نشانههای بارز تقوا را برخورداری از صداقت خواند و ادامه داد: باید گفتار و کارهای افراد با یکدیگر مطابقت داشته باشد نه اینکه بعد از دادن وعده تحقق یک سری مسائل، آنها را تکذیب کرد.
وی گفت: با اشاره به روابط ایران با آمریکا و اسرائیل گفت: میر حسین موسوی یک متفکر است ، با مسائل سیاسی آشنایی دارد و می داند با دیگر کشور ها چگونه ارتباط برقرار کند.
وی در پاسخ به سووالی با این مضمون که آیا اصلاحات به وعده خود عمل کرد، گفت: درست است که اصلاحات صددرصد به وعدههای خود عمل نکرد، خاتمی که وعده اقتصادی نداد، فقط وعده سیاسی و آزادی داد و تا حدودی هم توانست آن چه را که وعده داده بود، عملیاتی کند ولی وعده خیلی از مسائل را نداد که بعدها نتواند آنها را اجرایی کند.
وی در جواب یکی از حضار که پرسید آیا کنار کشیدن خاتمی از عرصه انتخابات به دلیل ترس از رد صلاحیت شدن بود، راجع به این موضوع اظهارنظری نکرد.
وزیر آموزش و پرورش دولت میرحسین در این باره که آیا امکان تغییر قانون اساسی وجود دارد، گفت: قانون اساسی وحی منزل نیست که امکان هیچگونه تغییر و تحولی در آن وجود نداشته باشد و با نظر رهبری میتوان آن را تغییر داد.
پس از آنکه اولین مجلس ایران شکل گرفت و اولین قانون انتخابات بهوسیله میرزاحسنخان منیرالملک و محتشمالسلطنه و بعضی دیگر نوشته شد، قید شد که افراد زیر 25 سال نمیتوانند در انتخابات شرکت کنند و تنها کسانی حق رای دارند افرادی هستند که از این مرز عبور کرده باشند. البته این قانون دوام زیادی نیاورد و یکی دو سال بعد به 20 سال تقلیل یافت اما موضوع سن رایدهندگان همیشه یکی از موضوعات جذاب قانوننویسان بوده است.
به عقیده صاحبنظران از آنجا که در سالهای پیش از انقلاب جوانان 15 تا 20 سال نقش عمدهای را ایفا کردند. در قانون اساسی جایگاه این رده سنی در شرایط انتخاباتی محفوظ ماند. به این ترتیب آرای 15 سالهها به عنوان قشری تاثیرگذار در انتخابات ریاست جمهوری نهم حضور یافتند تا اینکه از جانب اکثریت مجلس هفتم آرای 15 سالهها به آرای احساسی تعبیر شد و این مجلس در مقایسه شرایط انتخاباتی کشور با کشورهای پیشرفته که در آنها حداقل سن رایدهی 19 تا 20 سال است سن رایدهندگان را به 18 سال تمام افزایش داد.
به دنبال آن بود که محمود احمدینژاد که با شعار احیای ارزشهای انقلابی روی کار آمده بود درصدد بازگرداندن حق رای به 15 سالهها شد.
منبع: سایت خبری عصر ایران
مهندس میر حسین موسوی داوطلب نامزدی دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: برای همکاری دست خود را به سوی همه طیف ها و بسیج دراز کرده ام و این احساس را دارم که اگر صندوق رای را به بسیج بسپاریم مثل ناموس و دین خود از آن محافظت می کند.
نخست وزیر دوران دفاع مقدس این اظهارات را امروز چهارشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان کرد که برای شنیدن سخنان وی در سالن وحدت این دانشگاه و محوطه اطراف جمع شده بودند.
هنگام سخنرانی میر حسین عده ای از حاضران شعارهایی علیه بسیج دادند که وی گفت: "این شعار را ندهید من جزء علاقه مندان به بسیج هستم و با این شعار به من بر می خورد. ما این احساس را داریم که اگر صندوق رای را به بسیج بسپاریم مثل ناموس و دین خود از آن محافظت می کند."
موسوی افزود: من دستم را به سوی طیف های کارگزاران، مشارکت و حتی تا بسیج دراز کرده ام و تا هنگامی که آنها قانون اساسی را قبول داشته باشند وساختار شکنی نکنند از آنها استفاده می کنم .
نظام انتخابات ایران مقابل دستورات صریح قرآن است..!
امام علی مرد حکومت اسلامی تنها کسی که حکومت واقعی اسلام را برای یک بار هم که شده در زمین پیاده کرد فرمود : "ایها الناس لا تستو حشوا فی طریق الهدی لقله اهله" ( ای مردم ! در طریق هدایت از کمی طرفداران ما وحشت نکنید ) یکی از عافتهای جامعه انسانیت تسلیم شدن در برابری کمی جامعه است که از آن در آیات قرآن و روایات معصومان نهی شده مثلاً در آیه شریفه 16 سوره ی انعام میخوانیم:"و ان تطع اکثر من فی الارض یضلوک عن سبیل الله"( اگر از بیشترین کسانی که روی زمین هستند حمایت کنی تورا از خدا گمراه میکند) علاوه براین در بیش از 10آیه اکثریت بر جاهلیت و 5آیه به ناسپاسی و در 4آیه به فقدان ایمان توصیف شده است بااینکه دردنیای امروز بعلاوه کشور اسلامی ما سخن از اکثریت و مردم سالاری است با این تفاسیر معیار چیست؟ اسلام تایع اکثریت کیفی است نه اکثریت کمی (!) به همین جهت خداوند متعال در آیه شریفه ی هفتم سوره ی هور و دوم سوره ی ملک می فرماید: "" و نفرمودند " اکثراً عملاً چون اکثریت کیفی مهم است نه اکثریت کمی (!) هرچند با اینکه ما دم از حکومت اسلامی میزنیم حقیقتاً در هیچ حوزه ای به طور مطلوب انجام نداده ایم در ایران دیقیاً برخلاف آیات قرآن یک عالم و دانشمند و مدیر یک رای دارند و یک فرد بی سواد ناآگاه هم یک رای داشته است با اینکه خداوند در قرآن یاد ندارم در کدام آیه فرموده نگذارید دشمنان شما در عمل به قرآن از شما پیشی بگیرند کشور انگلیس تابع اکثریت نیست یک مجلس خاص نخبه ای دارند که 400 500 نفر در آن رای صادر میکنند قاعدتاً بهترین گزینه از بین نخبگان انتخاب خواهد شد و دقیقاً طبق فرموده قرآن ظاهراً عمل میکنند ما باید مقام ریاست جمهوریمان را هم همانند مقام رهبری دیر یا زود با این روش انتخاب کنیم چرا که از دستورات قرآن است و قرآن فاقد اشتباه است در یک جمع با حضور تمام نمایندگاه مجلس نخبگان کشوری کابیه خبرگان رهبری به طور کلی مسئولین ارشد نظام با رای گیری بهترین گزینه را صادر کنند مطمئناً یک رئیس جمهور نخبه و کارکشته از بین نخبگان وارد عرصه خواهد شد تا کی قرار است مردم ما بر سر جناح ها که هر کدام به سهم خود به مردم آزار رسانده با هم جنگ کنند در تمام دوره ها بنی صدر خاتمی احمدی نژادو....مشکلاتی بوده است باید قبول کنیم که اکثریت آرا هیچ وقت مطلوب واقع نشده است
آقای دکتر محمود احمدی نژاد به خاطر ساده زیستی ، تلاش خستگی ناپذیر، باج ندادن به غرب ، اعتماد به مردم ، بی پروایی در برخورد با مدیران متخلف ، اعتقادات پاک قلبی ، مردم دوستی ، بالاتر از همه هماهنگی و اطاعت از ولایت و پایان دادن به جدل های بی مورد و بی حاصل سیاسی مورد توجه قرار گرفت.
بیهوده نیست که علیرغم تمام تاکتیکها و ترفنده ها و تخریب ها و پیامک ها باز هم از محبوبیت بسیار بالاتری نسبت به سایر نامزدها برخوردار است.
تا آنجا که حتی بر اساس نظر سنجی بعمل آمده توسط ستاد اصلاح طلبان از بین کسانی که در کرمانشاه به استقبال میرحسین رفته و پای سخنرانی وی نشسته بودند ، بیش از ۷۰ درصد از آنها اعلام داشته بودند در انتخابات آینده به احمدی نژاد رای می دهند.