بعد از اعلام آمادگی محمود احمدی نژاد برای مناظره با کاندیدا ها ریاست جمهوری، رئیس کمیته برنامه ریزی ستاد کروبی نیز از احتمال استقبال کروبی از برگزاری مناظره انتخاباتی خبر داد.

محمد علی نجفی درباره آمادگی کروبی برای مناظره به ایسنا گفت: «من مسوول تبلیغات ستاد ایشان نیستم اما فکر می‌کنم ایشان استقبال می کنند؛ چون نشان داده‌اند در عمل به هر سوالی پاسخ و به هر حمله‌ای جواب می‌دهند و آمادگی مناظره دارند».

وی برگزاری مناظره بین کاندیداها و نمایندگان‌شان را موجب ایجاد هیجان انتخاباتی و در عین حال بالابردن آگاهی‌های مردم دانست.

عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران افزود: «البته قطعا مردم باید توجه داشته باشند که هر کس که بهتر حرف می‌زند الزاما برای اداره کشور بهترین نیست. مردم باید صحبت‌ها را به صورت عمیقی بسنجند، تحلیل و سپس انتخاب کنند».

نجفی ادامه داد: «همواره در کشور ما بین کاندیداهای اصلی انتخابات مناظره کم برگزار می‌شود و مناظره بین اعضای ستادها بوده است. من شخصا از مناظره خود کاندیداها دفاع می‌کنم تا در صدا و سیما حضور پیدا کنند و در یک فضای آرام و منطقی حرف های اصلی و انتقاداتشان را مطرح کنند».

منبع:ایسنا

چهارشنبه بیست و سوم 2 1388
میرحسین موسوی رویکرد اصولگرایی با ویژگی اصلاح طلبی را یک استراتژی و راهبرد برای خود دانست و گفت: بنده از این شعاری که رهبر معظم انقلاب داده اند دست بر نمی دارم. ما باید با اصلاح طلبی از سویی و اصولگرایی از دیگر سو همه گروهها را برای تفاهم قانع کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، میرحسین موسوی بعدازظهر یکشنبه  در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اراک سخنرانی و آخرین نقطه نظرات خود پیرامون مسائل داخلی و خارجی را مطرح نمود.
وی با استقبال از شعار "میزان حال فعلی افراد است " که در دست برخی از دانشجویان قرار داشت، گفت: این جمله کاملا صحیح است و بر این اساس ما باید ببینیم چه وعده هایی داده و اکنون کجا ایستاده ایم.
موسوی افزود: حقیقت این است که معیار حال فعلی دولت و افراد است و دولت باید ببینید که چه افتخاراتی در جهان آفریده و چه قدم هایی را برای رفع فساد از ایران و جهان برداشته است.
وی گفت : باید ببینیم که در هیئت دولت چه کسانی به کار گرفته شده اند و آیا مجموع این کارها با ادعاهای آغازین ما در برابر مردم و خدا همخوانی دارد یا خیر.
موسوی در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه فضای دانشگاهی کشور باید فضایی باز باشد و همه در این فضا حرفهای خود را بدون هرگونه ترسی مطرح کنند، ایجاد فضای آزاد برای طرح سوالات مختلف در جامعه را از جمله برنامه های آتی خود برشمرد.
وی تاکید کرد که با هرگونه ستاره دار کردن دانشجویان مخالف است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بنده همواره گفته ام که محیط دانشگاه باید محیطی باز و آزاد باشد و در این چارچوب هرنوع نگاه امنیتی به دانشگاه و دانشجو به زیان کشور و نظام خواهد بود. وی در ادامه سخنانش تصریح کرد که در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور آتی کشور وزارت علومی را متناسب با ذهنیت مذکور ایجاد خواهد کرد.
نخست وزیر کشور در دوران دفاع مقدس در پاسخ به سئوالی در خصوص خلاء رسانه ای موجود برای طرح دیدگاه هایش گفت: البته این از مشکلات است و من بارها گفته ام که موافق ایجاد کانالهای آزاد تلویزیونی در کشور هستم.
میرحسین موسوی  با اشاره به مسئولیتش در کمیته بازبینی قانون اساسی گفت: بنده در سال 68 عضو این کمیته بودم و در آنجا هم از ایده مذکور دفاع کردم که البته این نظر در آن دوران رای نیاورد ولی اکنون نیز بر همان نظر هستم و با دلایل بیشتر آن ایده را پیگیری می نمایم.
وی با انتقاد از عملکرد رسانه ملی رویکرد صدا و سیما به اخبار انتخابات را یکطرفه دانست و گفت: احساس من این است که صدا و سیما در خصوص انتخابات یک طرفه عمل کرده البته بنده اتکایی به رسانه ملی ندارم .
موسوی  با اشاره به شعار "هر شهروند یک ستاد" گفت: در ادامه این شعار باید بگویم هر فرد یک رسانه نیز هست و امیدواریم در فضای غیبت رسانه ملی نهایتا رنگ سبزی که شما اکنون در دست دارید تمام کشور را بپوشاند.
میرحسین موسوی نخست وزیر کشورمان در دوران دفاع  مقدس در ادمه سخنان خود در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اراک  در پاسخ به سئوالی درباره برخی وعده های شب انتخاباتی نامزدها گفت:  نباید از یاد ببریم که هر گاه از منزلت های اجتماعی و اموالی که در اختیار داریم برای وعده های دروغ به مردم و گول زدن آنها استفاده کنیم ظلم کرده ایم و این بزرگترین فساد در کشور خواهد بود؛ مردم هر روز گوششان زنگ می زند که کجاست نفتی که قرار بود بر سر سفره هایشان بیاید.
وی واکنش به سئوال یکی از دانشجویان که از آنچه همکاری حزب مشارکت و اعضای مجاهدین انقلاب اسلامی از او می خواند ابراز تاسف کرد گفت: من به طور مستقل در صحنه انتخابات حاضر شده ام و البته از همکاری همه دوستان حزبی هم استقبال می کنم اما در عین حال گفته ام که وامدار کسی نیستم.
وی همچنین درباره اظهارات اخیر فرمانده سپاه گفت : حضرت امام خمینی (ره) به طور روشن و کاملا مشخص به عنوان پایه گذار نظام جمهوری اسلامی ایران در دوره های مختلف اعلام کرده اند که نیروهای نظامی نباید وارد این عرصه بشوند.
میرحسین موسوی یادآور شد: البته این مسئله به معنای اندیشه نکردن نظامیان نیست بلکه به معنای عدم دخالت در سرنوشت و حقوق مردم است که بنده یقین دارم همه با این مسئله مخالف هستند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی با بسیج ندارد، گفت: بنده معتقدم وقتی بسیج بیندیشد و نظراتش با مستضعفین و مردمی که فرزندان خود را در راه حق فدا کرده اند ، همسو باشد ، مورد احترام ما است.
 میرحسین موسوی  تصریح کرد: کسی که نامش را بسیجی بگذارد و از شعارهای امام عدول کند بسیجی نیست . رهبر انقلاب هم فرمودند من هم تنها یک رای دارم که هیچ کس از آن آگاه نیست . طبعا بسیجی هم باید این گونه باشد و ما با چنین بسیجی ای دوست هستیم.
وی در ادامه سخنانش در واکنش به سئوال نماینده بسیج دانشجویی مبنی بر اینکه چرا شما با دراز کردن دست دوستی به سمت آمریکا عزت 30 ساله کشور را زیر سئوال می برید؟ گفت:  بنده نه نامه ای به آمریکایی ها نوشته ام و نه به آنها تبریکی گفته ام و از طرف دیگر من جز یک هنرمند متقاضی حضور در انتخابات کسی نیستم که ابراز دوستی ام مشکلی را ایجاد کند. شاید شما من را با کس دیگری اشتباه گرفته اید!
میرحسین موسوی همچنین با انتقاد از سیاست خارجی دولت نهم گفت: در جریان مک فارلین یکی از موارد محکومیت دولت وقت آمریکا در دادگاه آن زمان عدم بهره گیری از ظرفیت های دستگاه دیپلماسی آمریکا بود. امروز باید دید که چرا در کشور ما نیز از ظرفیت های کارشناسی وزارت خارجه استفاده ای نمی شود؟
موسوی تاکید کرد: مشکل ما در این حوزه نداشتن برنامه و حرکت در مدار تصمیمات غیر کارشناسی است که به تحقیر همه ایرانیان در جهان منجر می گردد . نباید از یاد ببریم که سیاست خارجی موفق به برنامه طولانی مدت احتیاج دارد.
وی در واکنش به سخن این دانشجو که مدعی تضعیف موضع کشور در خصوص حمایت از فلسطین با تایید هولوکاست از سوی موسوی شده بود گفت: مشکل امروز سیاست خارجی ما دفاع از مردم مظلوم فلسطین نیست بلکه رفتن بی جهت به سوئیس بر اساس یک توهم است!
نخست وزیر کشور در دوران دفاع مقدس  گفت: چرا تلاش می کنید که حرف در دهان دیگران بگذارید ؟ بنده از اول انقلاب مدافع حقوق فلسطین بوده ام اما نکته اینجاست که در دوره ای از تاریخ کشور اجماع شد تا هر وقت راجع به فلسطین صحبت می شود همه با هم با تاکید بر هنجارهای بین المللی اعلام کنند که سرنوشت فلسطین باید به دست ساکنین و با رای فلسطینیان تعیین شود. در واقع این موضع ما بود تا زمانی که دولت اخیر روی کار آمد و با طرح شعارهای احساساتی از آن موضع اجماعی عدول نمود.
به گزارش مهر ، میرحسین موسوی با انتقاد از طرح موضوع هولوکاست از سوی محمود احمدی نژاد و تاکید بیش از حد دولت نهم بر این مسئله گفت: به واقع پافشاری بر این موضوع چه چیزی برای ما داشته است. در مقطعی در شورای امنیت در این خصوص بیانیه ای علیه ما صادر شد و در جای دیگر به واسطه موضع آقایان اصل این موضوع در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب همگانی رسید. در سوئیس هم که رفتند، نهایتا در تایید هولوکاست مصوبه ای دسته جمعی گذرانده شد.
وی تصریح کرد : بله، موضع ما هم حمایت از فلسطین است اما مگر دستگاه چند هزارنفری وزارت امورخارجه مجانی تاسیس و اداره شده که از آن هیچ استفاده نمی شود؟ شما باید از دستگاه از عقل کارشناسی بهره ببرید حرف ما با این دولت این است که شما حتی برای اجرای ایده های خودتان هم از عقل جمعی استفاده نمی کنید.
میرحسین موسوی در ادامه رویکرد اصولگرایی با ویژگی اصلاح طلبی را یک استراتژی و راهبرد برای خود دانست و گفت: بنده از این شعاری که رهبر معظم انقلاب داده اند دست بر نمی دارم. ما باید با اصلاح طلبی از سویی و اصولگرایی از دیگر سو همه گروهها را قانع کنیم. بنده در عین استقلال دستم را به سمت تمام گروههای اصولگرا و اصلاح طلب دراز کرده و این اقدام را در تناقض با راهبرد مذکور نمی دانم.
وی با بیان اینکه ملت ایران می تواند به طور همزمان از جمهوریت و اسلامیت نظام دفاع کند در پاسخ به سئوالی درباره نظرش  در خصوص گروه نهضت آزادی را به مواضع سابق خود ارجاع داد.
میرحسین موسوی  در واکنش به سئوال یکی از دانشجویان در خصوص آنچه که بازداشت های سیاسی و مسئله دانشجویان در بند می خواند ، گفت: بنده صریحا با این موضوع مخالفم با بارها گفته ام که نمی توان به جامعه دانشگاهی کشور نگاهی امنیتی داشت.
وی در بخش پایانی سخنانش تخلفات متعدد و قانون گریزی در کشور را موجب پدید آمدن لطمات سنگین به نظام دانست و گفت: در کشور ناگهان میلیاردها دلار مفقود می شود و آب هم از آب تکان نمی خورد ، این یک آژیر خطر برای ما است.
در جریان سخنرانی میرحسین موسوی در دانشگاه آزاد اراک که با استقبال گسترده دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، چندین بار مجری این مراسم از تریبون اعلام کرد که دانشگاه آزاد هیچ وابستگی سیاسی به هیچ جناح یا کاندیدای انتخاباتی ندارد.
دانشجویان حاضر در این مراسم ضمن در دست داشتن تصاویری از میر حسین موسوی با استفاده از روبان های سبز رنگ و سر دادن شعارهایی حمایت خود را از این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اعلام می نمودند.
منبع خبرگزاری مهر
 
سه شنبه بیست و دوم 2 1388
یک داوطلب انتخابات: طراح شعار "بگو مرگ بر شاه" بوده ام
مرتضی بهجت پیرمرد 56 ساله کرمانشاهی نیز که خود را طراح شعار "بگو مرگ بر شاه" در دوران انقلاب می دانست، گفت که دانشجوی اخراجی سال آخر مهندسی الکترونیک بوده است.
وی که به سختی سخن می گفت پس از نوشیدن جرعه ای آب گفت: برای حل مشکلات جهان وارد این عرصه شده و می خواهد با تشکیل یک "کابینت"! مشکلات مردم را حل کند.
وی گفت: ده بار به احمدی نژاد برای حل مشکلاتش نامه نوشته و چون تغییری ایجاد نشده تصمیم گرفته رئیس جمهور شود.
این داوطلب در پاسخ به این سوال که اگر رد صلاحیت شدی به چه کسی رأی میدهی؟ گفت: به "هاشمی رفسنجانی" چون قول داده به مردم پول بدهد. وقتی به او گفتند: هاشمی کاندیدا نیست به کروبی، میرحسین و یا احمدی نژاد رأی می دهی؟ گفت که به هیچ کس رأی نمی دهم.
خبرنگاران از بهجت پرسیدند برای تبلیغاتت چقدر اختصاص داده ای؟ گفت: هیچ پولی برای این امر ندارم و نیازی هم به تبلیغات ندارم چون خدا مرا می شناسد، پس مردم به من رأی می دهند
سه شنبه بیست و دوم 2 1388
تکیه نظام به آراء مردم، یکى از میدانهایى است که مردم در آن نقش دارند. حضور مردم و اعتقاد به آنها باید در این‏جا خود را نشان دهد.
 در قانون اساسى ما و در تعالیم و راهنماییهاى امام، همیشه بر این نکته تأکید شده است که نظام بدون حمایت و رأى و خواست مردم، در حقیقت هیچ است. باید با اتّکاء به رأى مردم، کسى بر سر کار بیاید.
 باید با اتّکاء به اراده مردم، نظام حرکت کند. انتخابات ریاست جمهورى، انتخابات خبرگان، انتخابات مجلس شوراى اسلامى و انتخابات دیگر، مظاهر حضور رأى و اراده و خواست مردم است. این یکى از عرصه‏هاست. لذا امام بزرگوار، هم در دوران حیات خود به‏شدّت به این عنصر در این عرصه پایبند باقى ماند و هم در وصیّت‏نامه خود آن را منعکس و به مردم و مسئولان توصیه کرد. در حقیقت انتخابات و حضور مردم در صحنه انتخابِ رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و یا سایر انتخابهایى که مى‏کنند، هم حقّ مردم است، هم تکلیفى بر دوش آنهاست. در نظام اسلامى، مردم تعیین‏کننده‏اند. این هم از اسلام سرچشمه مى‏گیرد
فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏ در اجتماع زائران مرقد مطهّر امام خمینى (ره) 14/3/1380
منبع سایت فجر
سه شنبه بیست و دوم 2 1388

حرکت های وبلاگی- جنبش وبلاگی میرحسین موسوی پیش از انتخابات ریاست جمهوری، در رسانه‌های گروهی خارجی نیز بازتاب داشت.
به گزارش «وبلاگ نیوز» و به نقل از قلم، سایت “ای تی وی” با انتشار گزارشی با عنوان “جنبش هزار وبلاگ‌نویس برای پشتیبانی از موسوی” به این نکته اشاره کرده است که: ما می‌توانیم حامیان اینترنتی میرحسین موسوی را به چند گروه متفاوت تقسیم کنیم: اصولگرایان، وبلاگ‌نویسان غیرسیاسی، هواداران بدون مرز و هواداران منطقه‌ ای و هواخواهان پیشین خاتمی که همان اصلاح‌طلبان هستند.

سه شنبه بیست و دوم 2 1388

 امروز آقای میرحسین موسوی اومده بودند دانشگاه ما یعنی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز تو شهرک قدس . خواستم از حاشیه امروز و حال هوای اونجا براتون بنویسم!

پیش از حضور موسوی از ساعت 10 صبح درهای سالن بسکتبال این دانشگاه باز شد و دانشجویان به سالن وارد شدند.
**پسران و دختران بسیاری با روسری، شال و بازوبند سبز دیده می شدند.
**برخی از دانشجویان حامی موسوی از پلاکاردهایی که مزین به نام ائمه(ع)بود برای نشستن استفاده کرده بودند.
**روی پرچم های سبزی که در دست شرکت کنندگان بود، اسامی متبرک مانند "یا محمد(ص)"، "یا زهرا(س)"و "یا ابولفضل (ع)" دیده می شد که بر روی دیگر این پرچم های کوچک شعارهایی با عبارت "انسانم آرزوست" و " یاد یار مهربان آمد همی" نقش بسته بود.
**در ابتدای این مراسم کلیپ هایی در خصوص سخنرانی های موسوی و خاتمی، مسیر استقلال کشور از زمان انقلاب مشروطیت تا کنون که چندین بار در مراسم های مختلف نشان داده شده، پخش شد.
**در زمان پخش سرودهای "ای ایران"، "یار دبستانی" و سرود جمهوری اسلامی همه ایستاده این اشعار را هم خوانی می کردند.
**در ابتدای این مراسم در محل ورودی سالن ویژه نامه های "حیات نو"، "اندیشه نو" و "اتحاد" توزیع می شد که در محل برگزاری بسیاری از این ویژه نامه ها بصورت موشک های کاغذی در آمده و به هر سو پرتاب می شد.
**بر روی پوسترهایی که در آن موسوی و خاتمی نشان داده می شد، نوشته شده بود: "آمده ایم برای پیروزی".
**دو نفر از شرکت کنندگان در این مراسم که بازوبندهای سبز رنگ بسته بودند، با پرچم جمهوری اسلامی در سالن دور افتخار زدند.
**"درود بر خاتمی، سلام بر موسوی"، "موسوی موسوی حمایتت می کنیم" از شعارهای این مراسم بود.
**در ساعت 11 ظهر با حضور میر حسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد با سالن ورزشی مراسم با تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی آغاز شد.
**بعد سرود جمهوری اسلامی چندین بار موسوی و همسرش با بلند شدن از صندلی به ابراز احساسات جمعیت پاسخ دادند.
**موسوی و تنی چند از مشاورانش از جمله تاجیک در مکانی بالاتر از جمعیت نشسته بودند و در پشت سر آنها مسئولین دانشگاه آزاد تهران مرکز دیده می شدند.
**زمانی که مجری برای خیر مقدم به موسوی و رهنورد پشت تریبون قرار گفت، موسوی ایستاده برای همسرش دست زد.
**پیش از سخنرانی موسوی، دبیر کل جبهه دانشجویان ایران، نماینده ای از دانشجویان، عضو سازمان اسلامی دانشجویان ایران، عضو مرکزی شورای دانشجویان ایران و نماینده تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد سخنرانی کردند.
**عفت هاشمی که به نمایندگی از سازمان اسلامی دانشجویان سخنرانی می کرد در بخشی از صحبت های خود گفت: به ما می گویند اگر رییس جمهور عوض شود، هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد، چه فرقی می کند احمدی نژاد باشد یا موسوی، آقای موسوی رییس جمهور آینده، دانشجویان ناامیدند.
**بعد سخنرانی این افراد موسوی پشت تریبون رفت و خطاب به جمع گفت: من برای اولین بار است که در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد حضور پیدا کردم.
**در پایان این مراسم "زهرا رهنورد" در جایگاه قرار گرفت و طی سخنان کوتاهی گفت: من به شدت به برابری حقوق زن و مرد اعتقاد دارم و " بعد از پیروزی در انتخابات" این سخنان خود را پیگیری خواهم کرد.
**در هنگام سخنرانی رهنورد، دختران با شعارهای "آزادی آزادی حق زن ایرانی" و "شعار ماست برابری" وی را مورد تشویق قرار دادند.

دوشنبه بیست و یکم 2 1388

مقایسه سابقه احمدی نژاد و موسوی به سبک حامیان میرحسین

 

سید "کاظم اکرمی"، در ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی در همدان افزود:‌میر‌حسین موسوی با فکر اصلاح‌طلبی به‌میدان آمده و امتحان مدیریتی خود را با موفقیت پشت‌سر گذاشته است.
وی تصریح کرد:‌ یک رئیس جمهور مقتدر باید با تمام توان و با قدرت قانونی که دارد تمام امور را آنگونه که ملت می خواهد اصلاح کند.
وی اظهار داشت:‌رئیس جمهور یک کشور همانند خاتمی باید با قدرت عمل کند و کلیشه نباشد.
وی با اشاره به اینکه همه کشورها نیاز به رفرم و اصلاح دارند، افزود: اگر چه ممکن است من و امثال من به برخی از کارهای اصلاحات نقد داشته باشیم ولی نباید در تحلیل مسائل جزئی‌نگر بود چرا که نمی‌توان با تکیه بر چند مقاله‌ اشتباهی که در دوره اصلاحات نگاشته شده اصلاحات را به کل نادیده گرفت.
اکرمی یکی از نشانه‌های بارز تقوا را برخورداری از صداقت خواند و ادامه داد: باید گفتار و کارهای افراد با یکدیگر مطابقت داشته باشد نه اینکه بعد از دادن وعده تحقق یک سری مسائل، آن‌ها را تکذیب کرد.
وی گفت: با اشاره به روابط ایران با آمریکا و اسرائیل گفت: میر حسین موسوی یک متفکر است ، با مسائل سیاسی آشنایی دارد و می داند با دیگر کشور ها چگونه ارتباط برقرار کند.
وی در پاسخ به سووالی با این مضمون که آیا اصلاحات به وعده خود عمل کرد، گفت: درست است که اصلاحات صددرصد به وعده‌های خود عمل نکرد، خاتمی که وعده اقتصادی نداد، فقط وعده سیاسی و آزادی داد و تا حدودی هم توانست آن چه را که وعده داده بود، عملیاتی کند ولی وعده خیلی از مسائل را نداد که بعدها نتواند آن‌ها را اجرایی کند.
وی در جواب یکی از حضار که پرسید آیا کنار کشیدن خاتمی از عرصه انتخابات به دلیل ترس از رد صلاحیت شدن بود، راجع به این موضوع اظهارنظری نکرد.
وزیر آموزش و پرورش دولت میرحسین در این باره که آیا امکان تغییر قانون اساسی وجود دارد، گفت: قانون اساسی وحی منزل نیست که امکان هیچگونه تغییر و تحولی در آن وجود نداشته باشد و با نظر رهبری می‌توان آن را تغییر داد.

دوشنبه بیست و یکم 2 1388

پس از آنکه اولین مجلس ایران شکل گرفت و اولین قانون انتخابات به‌وسیله میرزاحسن‌خان منیرالملک و محتشم‌السلطنه و بعضی دیگر نوشته شد، قید شد که افراد زیر 25 سال نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند و تنها کسانی حق رای دارند افرادی هستند که از این مرز عبور کرده باشند. البته این قانون دوام زیادی نیاورد و یکی دو سال بعد به 20 سال تقلیل یافت اما موضوع سن رای‌دهندگان همیشه یکی از موضوعات جذاب قانون‌نویسان بوده است.

این جدال 100 ساله از 25 ساله‌ها به 15 ساله فرو کاهیده و اکنون دولت محمود احمدی‌نژاد به دنبال آن است که 15 ساله‌ها را وارد انتخابات کند.

نکته طنز اینجاست که همین اصولگرایانی که اکنون در راس کار هستند، روزگاری خود افزایش سن رای‌دهندگان را تصویب کردند و گفتند که رای خاتمی، رای نوجوانان احساساتی بوده و رای واقعی نیست و این رای او را در 2 انتخابات 76 و 80 پیروز کرده است. پس در مجلس هفتم سن رای را از 15 به 18 افزایش دادند. اکنون دولت اصولگرا که مشکل جذب رای مردم را دارد، ناچار است خود لایحه بیاورد و 18 ساله‌ها را مجددا وارد چرخه آرا کند. بدون آنکه اذعان به اشتباه خود داشته باشند.

به عقیده صاحبنظران از آنجا که در سال‌های پیش از انقلاب جوانان 15 تا 20 سال نقش عمده‌ای را ایفا کردند. در قانون اساسی جایگاه این رده سنی در شرایط انتخاباتی محفوظ ماند. به این ترتیب آرای 15 ساله‌‌ها به عنوان قشری تاثیرگذار در انتخابات ریاست جمهوری نهم حضور یافتند تا اینکه از جانب اکثریت مجلس هفتم آرای 15 ساله‌ها به آرای احساسی تعبیر شد و این مجلس در مقایسه شرایط انتخاباتی کشور با کشورهای پیشرفته که در آنها حداقل سن رای‌دهی 19 تا 20 سال است سن رای‌دهندگان را به 18 سال تمام افزایش داد.

به دنبال آن بود که محمود احمدی‌نژاد که با شعار احیای ارزش‌های انقلابی روی کار آمده بود درصدد بازگرداندن حق رای به 15 ساله‌ها شد.
منبع: سایت خبری عصر ایران

دوشنبه بیست و یکم 2 1388

مهندس میر حسین موسوی داوطلب نامزدی دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: برای همکاری دست خود را به سوی همه طیف ها و بسیج دراز کرده ام و این احساس را دارم که اگر صندوق رای را به بسیج بسپاریم مثل ناموس و دین خود از آن محافظت می کند.
نخست وزیر دوران دفاع مقدس این اظهارات را امروز چهارشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان بیان کرد که برای شنیدن سخنان وی در سالن وحدت این دانشگاه و محوطه اطراف جمع شده بودند.
هنگام سخنرانی میر حسین عده ای از حاضران شعارهایی علیه بسیج دادند که وی گفت: "این شعار را ندهید من جزء علاقه مندان به بسیج هستم و با این شعار به من بر می خورد. ما این احساس را داریم که اگر صندوق رای را به بسیج بسپاریم مثل ناموس و دین خود از آن محافظت می کند."
موسوی افزود: من دستم را به سوی طیف های کارگزاران، مشارکت و حتی تا بسیج دراز کرده ام و تا هنگامی که آنها قانون اساسی را قبول داشته باشند وساختار شکنی نکنند از آنها استفاده می کنم .

دوشنبه بیست و یکم 2 1388

 نظام انتخابات ایران مقابل دستورات صریح قرآن است..!

امام علی مرد حکومت اسلامی تنها کسی که حکومت واقعی اسلام را برای یک بار هم که شده در زمین پیاده کرد فرمود : "ایها الناس لا تستو حشوا فی طریق الهدی لقله اهله" ( ای مردم ! در طریق هدایت از کمی طرفداران ما وحشت نکنید ) یکی از عافتهای جامعه انسانیت تسلیم شدن در برابری کمی جامعه است که از آن در آیات قرآن و روایات معصومان نهی شده مثلاً در آیه شریفه 16 سوره ی انعام میخوانیم:"و ان تطع اکثر من فی الارض یضلوک عن سبیل الله"( اگر از بیشترین کسانی که روی زمین هستند حمایت کنی تورا از خدا گمراه میکند) علاوه براین در بیش از 10آیه اکثریت بر جاهلیت و 5آیه به ناسپاسی و در 4آیه به فقدان ایمان توصیف شده است بااینکه دردنیای امروز بعلاوه کشور اسلامی ما سخن از اکثریت و مردم سالاری است با این تفاسیر معیار چیست؟ اسلام تایع اکثریت کیفی است نه اکثریت کمی (!) به همین جهت خداوند متعال در آیه شریفه ی هفتم سوره ی هور و دوم سوره ی ملک می فرماید: "" و نفرمودند " اکثراً عملاً چون اکثریت کیفی مهم است نه اکثریت کمی (!) هرچند با اینکه ما دم از حکومت اسلامی میزنیم حقیقتاً در هیچ حوزه ای به طور مطلوب انجام نداده ایم در ایران دیقیاً برخلاف آیات قرآن یک عالم و دانشمند و مدیر یک رای دارند و یک فرد بی سواد ناآگاه هم یک رای داشته است با اینکه خداوند در قرآن یاد ندارم در کدام آیه فرموده نگذارید دشمنان شما در عمل به قرآن از شما پیشی بگیرند کشور انگلیس تابع اکثریت نیست یک مجلس خاص نخبه ای دارند که 400 500 نفر در آن رای صادر میکنند قاعدتاً بهترین گزینه از بین نخبگان انتخاب خواهد شد و دقیقاً طبق فرموده قرآن ظاهراً عمل میکنند ما باید مقام ریاست جمهوریمان را هم همانند مقام رهبری دیر یا زود با این روش انتخاب کنیم چرا که از دستورات قرآن است و قرآن فاقد اشتباه است در یک جمع با حضور تمام نمایندگاه مجلس نخبگان کشوری کابیه خبرگان رهبری به طور کلی مسئولین ارشد نظام با رای گیری بهترین گزینه را صادر کنند مطمئناً یک رئیس جمهور نخبه و کارکشته از بین نخبگان وارد عرصه خواهد شد تا کی قرار است مردم ما بر سر جناح ها که هر کدام به سهم خود به مردم آزار رسانده با هم جنگ کنند در تمام دوره ها بنی صدر خاتمی احمدی نژادو....مشکلاتی بوده است باید قبول کنیم که اکثریت آرا هیچ وقت مطلوب واقع نشده است

يکشنبه بیستم 2 1388

آقای دکتر محمود احمدی نژاد به خاطر ساده زیستی ، تلاش خستگی ناپذیر، باج ندادن به غرب  ، اعتماد به مردم ، بی پروایی در برخورد با مدیران متخلف ، اعتقادات پاک قلبی  ، مردم دوستی ، بالاتر از همه هماهنگی و اطاعت از ولایت و پایان دادن به جدل های بی مورد و بی حاصل سیاسی مورد توجه قرار گرفت.

بیهوده نیست که علیرغم تمام تاکتیکها و ترفنده ها و تخریب ها و پیامک ها باز هم از محبوبیت بسیار بالاتری نسبت به سایر نامزدها برخوردار است.

تا آنجا که حتی بر اساس نظر سنجی بعمل آمده توسط ستاد اصلاح طلبان از بین کسانی که در کرمانشاه به استقبال میرحسین رفته و پای سخنرانی وی نشسته بودند ، بیش از ۷۰ درصد از آنها اعلام داشته بودند در انتخابات آینده به احمدی نژاد رای می دهند.

يکشنبه بیستم 2 1388
X