توسعه و پیشرفت کشور با بسترسازی مناسب برای حضور موثر و سرنوشتساز جوانان و دانشجویان امکانپذیر خواهد بودو با بررسی انتقادی تجربیات گذشته و برای تغییر در وضع موجود ، دولت دهم در آغاز دهه پیشرفت و عدالت میباید برنامههایی را در دستور کار قرار دهد تا ضمن زمینهسازی برای شکوفایی استعدادها و پاسخ به مطالبات بحق جوانان و دانشجویان، از توانمندی و سرمایه ارزشمند ایشان بهعنوان فرصتی برای توسعه انسانی پایدار و افزایش قدرت ملی بهره مند شود و بتواند تنگنظریها و مواجه امنیتی سالیان اخیر را خصوصا در حوزههای دانشجویی تغییر داده و از سیطره نگاه امنیتی بر تصمیمات فرهنگی و سیاسی دانشگاهها و تعطیلی و انحلال تشکلهای دانشجویی و ستارهدار کردن و صدور احکام شدید تنبیهی و انظباطی دانشجویان جلوگیری کرده و برخوردهای خشن در حوزه مسائل اجتماعی جوانان و سیاست مدنیتزدایی دولت نهم در برخورد غیرقانونی و سلیقهای با سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای غیردولتی جوانان را اصلاح کند و با ارائه راهبردهای مشخص بر اساس اندیشههای والای حضرت امام(ره)، قانون اساسی و چشمانداز 20ساله جمهوری اسلامی ایران برنامههای عملیاتی خود را در دو حوزه جوانان و دانشجویان طراحی کند:
بخش اول) نشاط فرهنگی، اجتماعی و مدنی جوانان:
1- بهرسمیت شناختن تفریح و شادی جوانان در حوزههای متنوع فرهنگی و اجتماعی و دفاع از حریم خصوصی ایشان
2- بسترسازی برای توانمندسازی سازمانهای جامعه مدنی جوانان و تقویت بخش شهروندی و شکلگیری مجلس ملی جوانان
3- مقابله هوشمندانه و نرم با چالشها، ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی و تقویت نقش و نهاد خانواده
4- افزایش حس مسوولیتپذیری و وطنخواهی بر پایه باورهای دینی
5- برقراری تعامل انتقادی و سازنده میان جوانان و حاکمیت
6- ارائه مجوز و امکانات برای رشد و شکوفایی گروههای فرهنگی و هنری جوانان و جلوگیری از زیرزمینی شدن و هدر رفتن استعدادهای ایشان
7) برقراری معافیت مالیاتی برای جوانان حقوقبگیر بهمدت حداقل 5 سال پس از ازدواج
بخش دوم) نشاط علمی، سیاسی و رفاهی- صنفی دانشجویان:
8- ارائه بخش اعظم ( بیش از 70درصد) هزینه تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد و هزینه جاری دانشجویان دانشگاههای دولتی از طریق برقراری بیمه تحصیلی
9- توجه به امر پژوهش و تحقیق در کنار آموزش خصوصا در مورد مسائل مبتلا به جامعه
10-نهادینه ساختن فضای آزاد علمی و آکادمیک برای افزایش نظریهپردازی و تولید علم
11- بهرسمیت شناختن استقلال تشکلهای دانشجویی و شوراهای صنفی و توسعه فعالیتهای سیاسی و فرهنگی دانشگاهها
12- پاسخگویی به مطالبات صنفی و رفاهی دانشجویان
13- ت�%
"محسن رضایی" عصر شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک افزود: اعتقاددارم کشور، نیاز به یک مدیریت قوی و کارآمد دارد و به همین خاطر دولت ائتلافی کارآمد تشکیل خواهم داد.
وی اضافه کرد: منتظر بودم سایر دوستان به صحنه بیایند و نامزدها را ارزیابی وباشناخت بیشتر رقیبان اعلام حضور داشته باشم .
وی گفت: توانایی و کارآیی، دو مولفه مهم در انقلاب فرهنگی و اقتصادی است که بر اساس نیازهای کشور باید برنامه ریزی شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک نیز در این دیدار گفت: کسانی که احساس تعلق به مملکت دارند قابل احترام هستند.
آیت الله "احمد محسنی گرکانی" با اشاره به جایگاه ولایت فقیه افزود: پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس و کسب موفقیتهای فعلی همه به برکت ولایت فقیه است.
وی بیان کرد: انتخابات برای مردم و مملکت در شرایط فعلی امری ضروری است و همه باید برای حضور حداکثری در انتخابات تلاش مضاعفی داشته باشند.
آیت الله گرکانی گفت: سفر تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی به نقاط مختلف کشور موجب افزایش شور انتخاباتی و همچنین افزایش آگاهی های مردم به ویژه جوانان شده است
بعد از اعلام آمادگی محمود احمدی نژاد برای مناظره با کاندیدا ها ریاست جمهوری، رئیس کمیته برنامه ریزی ستاد کروبی نیز از احتمال استقبال کروبی از برگزاری مناظره انتخاباتی خبر داد.
محمد علی نجفی درباره آمادگی کروبی برای مناظره به ایسنا گفت: «من مسوول تبلیغات ستاد ایشان نیستم اما فکر میکنم ایشان استقبال می کنند؛ چون نشان دادهاند در عمل به هر سوالی پاسخ و به هر حملهای جواب میدهند و آمادگی مناظره دارند».
وی برگزاری مناظره بین کاندیداها و نمایندگانشان را موجب ایجاد هیجان انتخاباتی و در عین حال بالابردن آگاهیهای مردم دانست.
عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران افزود: «البته قطعا مردم باید توجه داشته باشند که هر کس که بهتر حرف میزند الزاما برای اداره کشور بهترین نیست. مردم باید صحبتها را به صورت عمیقی بسنجند، تحلیل و سپس انتخاب کنند».
نجفی ادامه داد: «همواره در کشور ما بین کاندیداهای اصلی انتخابات مناظره کم برگزار میشود و مناظره بین اعضای ستادها بوده است. من شخصا از مناظره خود کاندیداها دفاع میکنم تا در صدا و سیما حضور پیدا کنند و در یک فضای آرام و منطقی حرف های اصلی و انتقاداتشان را مطرح کنند».
منبع:ایسنا