توسعه و پیشرفت کشور با بسترسازی مناسب برای حضور موثر و سرنوشت‌ساز جوانان و دانشجویان امکانپذیر خواهد بودو با بررسی انتقادی تجربیات گذشته و برای تغییر در وضع موجود ، دولت دهم در آغاز دهه پیشرفت و عدالت می‌باید برنامه‌هایی را در دستور کار قرار دهد تا ضمن زمینه‌سازی برای شکوفایی استعدادها و پاسخ به مطالبات بحق جوانان و دانشجویان، از توانمندی و سرمایه ارزشمند ایشان به‌عنوان فرصتی برای توسعه انسانی پایدار و افزایش قدرت ملی بهره مند شود و بتواند تنگ‌نظری‌ها و مواجه امنیتی سالیان اخیر را خصوصا در حوزه‌های دانشجویی تغییر داده و از سیطره نگاه امنیتی بر تصمیمات فرهنگی و سیاسی دانشگاه‌ها و تعطیلی و انحلال تشکل‌های دانشجویی و ستاره‌دار کردن و صدور احکام شدید تنبیهی و انظباطی دانشجویان جلوگیری کرده و برخوردهای خشن در حوزه مسائل اجتماعی جوانان و سیاست مدنیت‌زدایی دولت نهم در برخورد غیرقانونی و سلیقه‌ای با سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های غیردولتی جوانان را اصلاح کند و با ارائه راهبردهای مشخص بر اساس اندیشه‌های والای حضرت امام(ره)، قانون اساسی و چشم‌انداز 20ساله جمهوری اسلامی ایران برنامه‌های عملیاتی خود را در دو حوزه جوانان و دانشجویان طراحی کند:
بخش اول) نشاط فرهنگی، اجتماعی و مدنی جوانان:
1- به‌رسمیت شناختن تفریح و شادی جوانان در حوزه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی و دفاع از حریم خصوصی ایشان
2- بسترسازی برای توانمندسازی سازمان‌های جامعه مدنی جوانان و تقویت بخش شهروندی و شکل‌گیری مجلس ملی جوانان
3- مقابله هوشمندانه و نرم با چالش‌ها، ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی و تقویت نقش و نهاد خانواده
4- افزایش حس مسوولیت‌پذیری و وطن‌خواهی بر پایه باورهای دینی
5- برقراری تعامل انتقادی و سازنده میان جوانان و حاکمیت
6- ارائه مجوز و امکانات برای رشد و شکوفایی گروه‌های فرهنگی و هنری جوانان و جلوگیری از زیرزمینی شدن و هدر رفتن استعدادهای ایشان
7) برقراری معافیت مالیاتی برای جوانان حقوق‌بگیر به‌مدت حداقل 5 سال پس از ازدواج
بخش دوم) نشاط علمی، سیاسی و رفاهی- صنفی دانشجویان:
8- ارائه بخش اعظم ( بیش از 70درصد) هزینه تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد و هزینه جاری دانشجویان دانشگاه‌های دولتی از طریق برقراری بیمه تحصیلی
9- توجه به امر پژوهش و تحقیق در کنار آموزش خصوصا در مورد مسائل مبتلا به جامعه
10-نهادینه ساختن فضای آزاد علمی و آکادمیک برای افزایش نظریه‌پردازی و تولید علم
11- به‌رسمیت شناختن استقلال تشکل‌های دانشجویی و شوراهای صنفی و توسعه فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی دانشگاه‌ها
12- پاسخگویی به مطالبات صنفی و رفاهی دانشجویان
13- ت�%

شنبه بیست و ششم 2 1388
خبرگزاری رسمی اندونزی در گزارشی از تحولات اخیر انتخابات ایران، احمدی نژاد را برنده انتخابات آینده در ایران دانست.
خبرگزاری رسمی اندونزی در تحلیلی درباره انتخابات ریاست جمهوری ایران نوشت: بعد از اینکه آقای احمدی نژاد برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد، گفت من فقط می‌خواهم به مردم ایران خدمت کنم.
خبرگزاری "اینیلاه " همچنین افزوده است: رئیس جمهور ایران خواهان همکاری متقابل کشورهای جهان برای اجرای عدالت جهانی است و این امر می تواند جهان را از فقر و رفتار تبعیض آمیز نجات دهد.
این خبرگزاری در ادامه به بررسی سوابق آقای محسن رضایی دیگر کاندیدای ریاست جمهوری ایران پرداخته و آورده است: محسن رضایی طرفدار گروهی است که شدیدا از سیاست های احمدی نژاد به ویژه در مسایل اقتصادی انتقاد می‌کنند و به نظر او در عرصه سیاست خارجی طرح مساله هولوکاست هیچ منفعتی برای کشور ندارد.
شنبه بیست و ششم 2 1388

"محسن رضایی" عصر شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک افزود: اعتقاددارم کشور، نیاز به یک مدیریت قوی و کارآمد دارد و به همین خاطر دولت ائتلافی کارآمد تشکیل خواهم داد.
وی اضافه کرد: منتظر بودم سایر دوستان به صحنه بیایند و نامزدها را ارزیابی وباشناخت بیشتر رقیبان اعلام حضور داشته باشم .
وی گفت: توانایی و کارآیی، دو مولفه مهم در انقلاب فرهنگی و اقتصادی است که بر اساس نیازهای کشور باید برنامه ریزی شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک نیز در این دیدار گفت: کسانی که احساس تعلق به مملکت دارند قابل احترام هستند.
آیت الله "احمد محسنی گرکانی" با اشاره به جایگاه ولایت فقیه افزود: پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس و کسب موفقیتهای فعلی همه به برکت ولایت فقیه است.
وی بیان کرد: انتخابات برای مردم و مملکت در شرایط فعلی امری ضروری است و همه باید برای حضور حداکثری در انتخابات تلاش مضاعفی داشته باشند.
آیت الله گرکانی گفت: سفر تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی به نقاط مختلف کشور موجب افزایش شور انتخاباتی و همچنین افزایش آگاهی های مردم به ویژه جوانان شده است

شنبه بیست و ششم 2 1388
دفتر پاسخگویی به مکاتبات و تماس‌های مردمی مهندس میرحسین موسوی راه‌اندازی شد. 

به گزارش کلمه، هموطنان عزیز در سراسر کشور می‌توانند از طریق شماره تلفن 8393 دفتر ارتباط مردمی مهندس موسوی، پیام‌های خود را برای مهندس میرحسین موسوی ارسال کنند.

این دفتر به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت نظرات و پیشنهادات مردم عزیز است.
شنبه بیست و ششم 2 1388
مهندس موسوی، پنج اصل را از کارهای اصلی دولت بعدی و برنامه‌های خویش اعلام کرد که عبارتند از:

 1- مسئله اشتغال که عدم اشتغال بداخلاقی، فرهنگ بد، اعتیاد، نابسامان شدن خانواده‌ها، و تیره شدن آینده جوانان را در پی‌خواهد داشت. 

2- مسئله گرانی و تورم داخلی دولت است که متاسفانه تمام اینها از برنامه‌ریزی‌های نادرست منشا می‌گیرد. 

3- احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور که چند سالی است وجود چنین رکن اساسی دیده نمی‌شود. 

4- مبارزه با فساد 

5- رعایت حقوق شهروندی که امام(ره) تاکید ویژه‌ای بر آن داشتند. 
شنبه بیست و ششم 2 1388
باید بگویم که لازم است ما در انتخابات شرکت کنیم زیرا ما انسانیم و قدرت اختیار داریم و به علت داشتن همین قدرت اختیار در مقابل سرنوشت خود مسیولیم و باید در مورد آن تصمیم بگیریم
حال اگر ما در انتخابات شرکت نکنیم ممکن است دو حالت پیش آید که هر دو آن به ضرر ما است
اولا که ممکن است نامزدی انتخاب شود که که مورد نظر ما نباشد و برنامه هایش با برنامه های ما همسو نباشد و در نتیجه مانع رسیدن ما به اهدافمان گردد حال شاید برخی بپرسند که اصلا مگر رای ما تاثیر گذار است باید پاسخ داد که این حضور شما در عرصه انتخابات است که مهمتر از رای شماست زیرا شما با حضور خود در عر صه انتخابات و فعالیت درآن می توانید بر رای دیگران تاثیر بگذارید و نامزد مورد نظر خود و ویژگی های او را به دیگران بشناسانید و با این عمل می توانید خود را به هدف خود یعنی پیروزی بهترین فرد نزدیک کنید
انتخابات دهم ریاست جمهوری


دوما اگر که در کشورمان درصد مشارکت مردم در انتخابات کم گردد این به ضرر کشور ماست زیرا دشمنان ما از این پدیده می توانند به نفع خود بهره بردلری کنند و این گونه نتیجه بگیرند که دیگر مردم به نظام جمهوری اسلامی اعتقاد ندارند و این نظام مشروعیت خود را در بین مردم از دست داده است و به این وسیله می توانند این نظام را تضعیف کرده ودوباره بر ما مسلط گردند

جمعه بیست و پنجم 2 1388
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محسن اسماعیلی روز پنج شنبه در همایش ملی انتخابات دهم ریاست جمهوری افزود: آنچه انتخابات ما را از دیگر کشورها متمایز می کند نگاه اسلامی ایران به انتخابات است.
وی با تاکید بر اینکه در غرب پست و منصب یک امتیاز محسوب می شود که همه می خواهند به هر قیمتی به آن دست یابند، اظهار داشت: آنها تلاش می کنند که حضور و مشارکت مردم را در انتخابات کم کنند .
وی ادامه داد: هرچه رقیب کمتر باشد برای آنان مطلوب تر است و اندیشمندان غربی از بی انگیزگی مردم استقبال زیادی می کنند و معتقدند اگر بخشی از مردم مشارکت مطلوب نداشته باشند برای آنان مطلوب است.
این عضو شورای نگهبان تصریح کرد: از سوی دیگر آنان حکومت را یک سفره پهن شده می دانند و برای آنان اخلاق معنا ندارد و بخاطر آن تن به هر کاری می دهند.
اسماعیلی یادآور شد: حتی کاندیدای بزرگترین کشورها نیز به پست ترین روش ها برای تبلیغات تن می دهند تا تنها خود را مطرح کنند و اخلاق هیچ تاثیری بر انتخابات آنان ندارد.
وی افزود: در فلسفه سیاسی اسلام و مردم سالاری دینی بر رعایت اخلاق بسیار تاکید شده است. در ایران اسلامی پست ها امانت هایی هستند که برای هیچکس امتیازی نمی آورد و تنها تکلیف است.
حقوقدان شورای نگهبان تاکید کرد: داشتن پست سیاسی حق و مال مردم است که به صورت امانت به دست مسوولان سپرده می شود در این صورت است که مشارکت مردم، مشارکت تزئین شده و زاید نیست.
اسماعیلی ادامه داد: ما بدون مردم هیچ حیثیتی برای خود قایل نیستیم و پست های سیاسی و اجتماعی و رای های آنان برای مسوولان بزرگترین امانت است.
وی تصریح کرد: مردم نباید این پست ها را به هر کسی بدهند بلکه باید آگاهانه به فردی رای بدهند که پیشینه روشن ، توانایی سیاسی و مذهبی داشته باشد.
وی همچنین گفت: برخی ثبت نام هایی که صورت می گیرد برخلاف این اصل است. مردم خوب می دانند که احراز این شرایط در قانون اساسی شرایط مشخصی دارد و کسانی که رای مردم را کسب می کنند نباید خیال کنند به چیزی دست یافته اند که دیگران آن را ندارند.
این عضو شورای نگهبان ادامه داد: هیچ فردی نباید عذری برای نرفتن به پای صندوق های رای داشته باشد و هر رای که مردم به صندوق می اندازند رای به اسلام است.
پنج شنبه بیست و چهارم 2 1388



دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به فرازهایی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سنندج درباره ویژگی‌های نامزد اصلح یادآور شد: شعار محوری حضرت امام (ره) نیز همیشه این بود که ما باید خدمتگزار مردم باشیم و خودمان را حاکم و مسلط بر مردم ندانیم و بدانیم که ولی نعمت ما مردم هستند.
محمدرضا باهنر اضافه کرد: بنابراین رئیس جمهوری باید درد مردم را خوب بفهمد و عالم به حساسیت‌های آنها باشد و هم درگفتار و کردارش صادق باشد. یعنی اگر شعاری را مطرح می‌کند مردم بتوانند مطمئن باشند که بعد از پیروزی در انتخابات آن شعارها را محقق می‌کند، اما مهم‌تر از اینها این است که وی در عمل توانایی به کرسی نشاندن شعارهای خود را داشته باشد.
عضو ارشد فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره ضرورت رعایت انصاف از سوی کاندیداها گفت: بنده سخن مقام معظم رهبری را اینطور تفسیر می‌کنم که کاندیداها هم باید اخلاق پیروزی را داشته باشند و هم اخلاق شکست را.
وی افزود: کاندیداها باید اگر پیروز شدند مطمئن باشند که این قدرت همیشگی نیست و دوره 4 ساله خیلی زود تمام می‌شود و هم اگر شکست خوردند و رآی نیاوردند بدانند که دنیا به آخر نرسیده است.
نائب رئیس مجلس تأکید کرد: ما در انتخابات باید یادمان باشد که در یک نظام اسلامی مشغول رقابت هستیم و فضا باید به‌گونه‌ای باشد که رقابت انتخاباتی بعد از انتخابات به رفاقت انتخاباتی تبدیل شود. کاندیداها باید طوری رفتار کنند که بعد از انتخابات روی دیدن یکدیگر را داشته باشند و حرف‌های غیر منصفانه‌ای را نه علیه نظام و نه علیه یکدیگر مطرح نکنند چون این به سود خودشان نیست.

با اندکی اصلاحات

منبع:ایرنا

چهارشنبه بیست و سوم 2 1388

رهبر معظم انقلاب در کردستان:

 انتخابات، مایه آبرو و عزت ملی است
  کردستان دژ مستحکم «اسلام و انقلاب و ایران»، دیروز در استقبال از رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، یکپارچه شور و نشاط شد و مردم مومن، غیور، بافرهنگ و پرمحبت این دیار، در حماسه‌ای که در تاریخ کردستان بی‌نظیر بود، وحدت پربرکت شیعه و سنی را در دفاع از آرمان‌های انقلابی و ملی، به زیباترین شکل ممکن، متجلی ساختند.

مراسم استقبال مردمی از رهبر انقلاب اسلامی، ساعت 11 صبح با ورود خودروی حامل ایشان از مقابل پارک ملت در خیابان پاسداران سنندج آغاز شد و مردان دلاور، زنان شجاع و نوجوانان و جوانان باصفا و خونگرم کردستان پس از روزها انتظار، با هلهله و شادمانی و فریادهای الله‌اکبر به پیشواز رهبر خود شتافتند و با آیین‌ها و رسوم خاص محلی، مسیر استقبال را به اقیانوس خروشان مهر و محبت تبدیل کردند.

در استقبال به‌یادماندنی و پرشکوه مردم کردستان از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در حالی که مسیر استقبال از مقابل پارک ملت در خیابان پاسداران تا میدان آزادی اعلام شده بود، گروه‌های دیگری از مردم در مسیر فرودگاه تا آغاز مسیر استقبال مردمی از جمله در میدان جهاد و مقابل دانشگاه کردستان تجمع کرده بودند و هنگام عبور رهبر انقلاب اسلامی صمیمانه‌ترین احساسات قلبی خود را تقدیم ایشان کردند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان استقبال پرشور مردمی، به جمع عظیم ده‌ها هزار نفر دیگر از مردم مومن و انقلابی کردستان پیوستند که از ساعت‌ها قبل در میدان آزادی سنندج چشم انتظار دیدار ایشان بودند. انتخابات، آزمون بزرگ ملی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود، انتخابات را از آزمون‌های بزرگ ملی برشمردند و خاطرنشان کردند: حضور فعال و همه‌جانبه مردم در انتخابات ریاست جمهوری، مساله‌ای بسیار مهم است و باعث افزایش آبرو و عزت ملی و تحکیم استقامت کشور خواهد شد و دشمن را از طمع‌ورزی، توطئه‌گری و فساد و فتنه، ناامید خواهد کرد. ایشان با اشاره به حساسیت دشمنان پرکینه ملت ایران نسبت به این انتخابات افزودند: دشمنان در تبلیغاتی که به تدریج و از حدود یک سال پیش آغاز کرده‌اند در درجه اول سعی دارند انتخابات را در ایران تعطیل کنند که البته موفق نخواهند شد همان‌گونه که در برهه‌ای درباره انتخابات مجلس چنین طرحی داشتند اما خدای متعال و اراده ملت حیله آنها را بی‌اثر گذاشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دومین غرض بیگانگان را حضور نیافتن ملت در پای صندوق‌های رای و برگزاری یک انتخابات سرد و سبک دانستند و تاکید کردند: ملت هوشیار ایران، درست در نقطه مقابل خواست دشمن، «فعال، پرشور و شعور و همراه با درک و آگاهی کامل» در پای صندوق‌های رای حضور خواهد یافت؛ چرا که انتخابات را آبروی ملی، وسیله‌ای برای افزایش عزت ملی و از جمله شاخص‌های رشد ملی می‌داند. رهبر انقلاب اسلامی، امکانات بسیار گسترده‌ای را که در اختیار رئیس قوه مجریه است، از جمله علل اهمیت انتخابات 22 خرداد برشمردند و افزودند: ملت بزرگ ایران برای خود «حق و توان تصمیم‌گیری و تاثیرگذاری» در روند مدیریت و اداره کشور قائل است و می‌داند و می‌بیند که اگر رئیس‌جمهور منتخب او شور و شوق و اراده داشته باشد، می‌تواند چه خدمات بزرگی انجام دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اولین و مهم‌ترین مساله در انتخابات ریاست جمهوری را حضور گسترده مردم دانستند و افزودند: دومین مساله در انتخابات آتی این است که مردم از میان نامزدهایی که صلاحیت آنها پس از عبور از ذره‌بین شورای نگهبان، اعلام خواهد شد، صالح‌ترین نامزد را برگزینند. ایشان در همین زمینه افزودند: همه نامزدهایی که شورای نگهبان اعلام می‌کند صالحند، اما نباید در مساله مهمی همچون انتخاب رئیس‌جمهور به حداقل‌ها کفایت کرد بلکه باید با تکیه بر شاخص‌ها، از میان نامزدهای صالح، بهترین و صالح‌ترین نامزد را انتخاب کرد.
کسی را برگزینید که درد کشور را بفهمد
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با یادآوری این‌که بنده نسبت به اشخاص هیچ‌گونه نظری ابراز نمی‌کنم، به تبیین شاخص‌های مهم انتخاب صالح‌ترین رئیس‌جمهور پرداختند و خطاب به ملت افزودند: کسی را برگزینید که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، ساده‌زیست باشد و خود و خانواده و نزدیکانش از فساد و اشرافی‌گری و اسراف دور باشند، چرا که گرایش مسوولان به اشراف و تجمل آفت بزرگی است.

ایشان در بحث ضرورت دوری مسوولان از تجمل و اسراف به نامگذاری سال جاری به سال حرکت به سوی اصلاح الگوی مصرف اشاره کردند و افزودند: مبارزه با اسراف و تبدیل آن به فرهنگ، به سال‌ها تلاش مستمر نیاز دارد اما طبعا مسوولانی که خود و یا نزدیکانشان اهل اسراف باشند، نمی‌توانند در این زمینه به ملت کمک کنند. رهبر انقلاب اسلامی در جمع‌بندی این بخش از سخنانشان به مردم تاکید کردند: با این شاخص‌ها در میان نامزدها جستجو کنید تا آگاهانه به صالح‌ترین فرد برسید سپس با قصد قربت، به آنچه رسیدید رای دهید تا خداوند نیز به شما اجر دهد.
نامزدها گاه مسائلی خلاف واقع مطرح می‌کنند
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین نامزدهای محترمی را که مشغول تبلیغات و بیان دیدگاه‌های خود هستند به انصاف، پرهیز از تخریب و توجه کامل به حق و صدق فراخواندند و افزودند: نامزدها گاه مسائلی خلاف واقع درباره اوضاع کشور و مسائل اقتصادی مطرح می‌کنند که مردم را نگران می‌کند و انسان نمی‌تواند باور کند که دادن این همه نسبت خلاف، از روی صدق و صفا مطرح شده باشد. ایشان به نامزدهای انتخاباتی خاطرنشان کردند: کسی به گوینده این‌گونه حرف‌های تخریبی که انشاءالله از روی اشتباه بیان می‌شود، دلبسته و علاقه‌مند نخواهد شد بنابراین نامزدهای محترم دقت کنند که با حرف‌هایی که بسیاری از آنها واقعیت هم ندارد، افکار عمومی را تخریب نکنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان سخنانشان تاکید کردند: ملت و مسوولان ایران، حاکمیت اسلام را که متضمن آبادی دنیا و آخرت مردم است به عنوان هدف اصلی خود برگزیده‌اند و در این راه تا آخر ایستاده‌اند و هیچ فشار و قدرتی نمی‌تواند بر اراده مسوولان که متکی بر اراده ملت است، تاثیری بگذارد. در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سیدموسی موسوی، نماینده ولی‌فقیه در منطقه کردستان با اشاره به انتظار عاشقانه مردم کردستان برای دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: تقدیم هزاران شهید و جانباز در راه دفاع از ایران اسلامی نشان از عمق ارادت و تعلق مردم این خطه به سرزمین ایران اسلامی دارد و استقبال پرشکوه مردم این خطه از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، نشان‌دهنده این حقیقت روشن است.
منبع : جام جم آنلاین

چهارشنبه بیست و سوم 2 1388

بعد از اعلام آمادگی محمود احمدی نژاد برای مناظره با کاندیدا ها ریاست جمهوری، رئیس کمیته برنامه ریزی ستاد کروبی نیز از احتمال استقبال کروبی از برگزاری مناظره انتخاباتی خبر داد.

محمد علی نجفی درباره آمادگی کروبی برای مناظره به ایسنا گفت: «من مسوول تبلیغات ستاد ایشان نیستم اما فکر می‌کنم ایشان استقبال می کنند؛ چون نشان داده‌اند در عمل به هر سوالی پاسخ و به هر حمله‌ای جواب می‌دهند و آمادگی مناظره دارند».

وی برگزاری مناظره بین کاندیداها و نمایندگان‌شان را موجب ایجاد هیجان انتخاباتی و در عین حال بالابردن آگاهی‌های مردم دانست.

عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران افزود: «البته قطعا مردم باید توجه داشته باشند که هر کس که بهتر حرف می‌زند الزاما برای اداره کشور بهترین نیست. مردم باید صحبت‌ها را به صورت عمیقی بسنجند، تحلیل و سپس انتخاب کنند».

نجفی ادامه داد: «همواره در کشور ما بین کاندیداهای اصلی انتخابات مناظره کم برگزار می‌شود و مناظره بین اعضای ستادها بوده است. من شخصا از مناظره خود کاندیداها دفاع می‌کنم تا در صدا و سیما حضور پیدا کنند و در یک فضای آرام و منطقی حرف های اصلی و انتقاداتشان را مطرح کنند».

منبع:ایسنا

چهارشنبه بیست و سوم 2 1388
X